Κάλεσμα για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 17 Απρίλη

Την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει τα 50 ευρώ αύξηση του μηνιαίου μισθού, την ώρα που ο πληθωρισμός και η ακρίβεια κάνει αβίωτη τη ζωή των περισσότερων εργαζομένων, είμαστε μάρτυρες της ιδιωτικοποίησης των πάντων. Κάθε κοινωνικό αγαθό χάνει το δημόσιο χαρακτήρα του, ιδρύονται ιδιωτικά πανεπιστήμια και νομιμοποιείται το φακελάκι στα δημόσια νοσοκομεία. Ταυτόχρονα, με την πλήρη συναίνεση της καθεστωτικής αντιπολίτευσης έχει πρωταγωνιστική συμμετοχή στα σχέδια του ΝΑΤΟ.

Μετά τις επιτυχημένες παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις την ημέρα της απεργίας 28 Φλεβάρη στα γραφεία της ΟΕΦΕ -ΣΕΦΑ και στα κεντρικά γραφεία του Όμιλου Πουκαμισά, στην Αργυρούπολη, μετά από εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς (ΦΜΕ, ΚΞΓ, ΙΕΚ,), συνάντηση με τη διεύθυνση του ομίλου «Διακρότημα» για την παραβίαση του 45λεπτου και τη μη καταβολή δώρων και επιδομάτων, κλιμακώνουμε τη δράση μας για την υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Το επόμενο διάστημα πρέπει να εντείνουμε την πίεσή μας με διαρκή αγωνιστική δράση των εργαζόμενων και των πρωτοβάθμιων σωματείων προς κάθε κατεύθυνση με στόχο την υπογραφή ΣΣΕ στον κλάδο με βάση τις ανάγκες μας.

Ο εργοδοτικός -κυβερνητικός συνδικαλισμός έβαλε το προηγούμενο διάστημα εμπόδια στην ανάπτυξη των αγώνων.

Να πάει αλλιώς! Για να ανατραπεί η δολοφονική πολιτική του κεφαλαίου και η κυβέρνηση που βάζει τα κέρδη πάνω από τις ζωές μας!

Συμμετέχουμε στην ανεξάρτητη ταξική συγκέντρωση και πορεία των πρωτοβάθμιων σωματείων, την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 11:30 από τα Προπύλαια

Καλούμε σε προσυγκέντρωση στις 10:30 στα γραφεία των ΣΕΦΑ – ΟΕΦΕ. (Σόλωνος 142)

Καλούμε σε κινητοποίηση μετά την απεργιακή διαδήλωση, στις 4:30μμ στο Διακρότημα Πειραιά, Κουντουριώτου 146-148.

ΣΕΦΚ- Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

sefk.gr| sefk@sefk.gr|6933250297| 3ης Σεπτεμβρίου 48β (ΕΚΑ)

Σχολιάστε